Antena Meniu Search
x

NASA a inventat maşinuţa de vânat extratereştrii pe Marte! Arată ca un Batmobil şi nu rămâne niciodată fără benzină

NASA a prezentat o maşină capabilă să poarte patru astronauţi pe planeta Marte. A fost special concepută pentru a vâna extratereştrii de pe Planeta Roşie.

NASA a prezentat o maşină capabilă să poarte patru astronauţi pe planeta Marte. A fost special concepută pentru a vâna extratereştrii de pe Planeta Roşie.

Vehiculul electric arată ca un Batmobil  şi este construit din fibră de carbon şi aluminiu.

Funcţionează cu energie solară, aşa că nu există şanse să rămână fără combustibil în drumul său spre Marte.

Este dotată şi cu un laborator detaşabil, care le permite astronauţilor să facă experimente în timp ce explorează planeta. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate însă, maşinuţa nu va ajunge niciodată pe Marte. Ea se află însă, în turneu prin Statele Unite, ca parte a unui eveniment NASA ,intitulat "Vara lui Marte".

Agenţia a confirmat că plănuieşte ca, în anul 2033, să trimită o navă pe planeta Marte.

La Agenţia Spaţială Internaţională, specialiştii NASA au început deja o serie de teste care să le permită să ducă lansarea la bun sfârşit, scrie The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » NASA a inventat maşinuţa de vânat extratereştrii pe Marte! Arată ca un Batmobil şi nu rămâne niciodată fără benzină