Nimeni nu se aştepta la asta! E un OBIECT BANAL pe care toţi îl folosim, fără să ştim cât e de periculos
Toată lumea foloseşte aragazul pentru a găti, dar câţi ştiu cât este de periculos? Şi nu, nu este vorba doar despre incendii, ci despre faptul că sporeşte riscul de cancer
![](https://img.observatornews.ro/0/2015/10/25/164497/1445758827ddf73ff8.webp?w=430&f=2&v=2)
Toată lumea foloseşte aragazul pentru a găti, dar câţi ştiu cât este de periculos? Şi nu, nu este vorba doar despre incendii, ci despre faptul că sporeşte riscul de cancer
Conform unui studiu recent, gazul produce, în timpul preparării mâncărurilor, un fum cancerigen extrem de agresiv. Acesta poate provoca apariţia cancerului la plămâni, la vezica biliară sau cancer de col uterin.
Unii cercetători au întărit ipoteza conform căreia persoanele nefumătoare de sex feminin au dezvoltat şi au murit de cancer la plămâni din cauza acestui fum.
- Un cuplu din UK a zburat până în Italia pentru o zi, fiindcă o ieşire în Londra ar fi costat de trei ori mai mult
- "Nu mă mâncase". Mărturia tânărului care a fost înghiţit de o balenă în apele din Chile. Cum a scăpat cu...
- Beatrice câştigă mii de euro, purtându-le de grijă petrecăreţilor din Milano. Cum a ajuns să fie cunoscută
- Un Golden Retriever, remediul pentru frica de zbor pe aeroportul din Skopje. Dino calmează pasagerii înainte de...
- Lassie a fugit de acasă de Crăciun, speriată de petarde. Căţeluşa a fost găsită după aproape două luni de...
Studiile făcute în Taiwan, au indicat faptul că riscul de cancer creşte direct proporţional cu numărul orelor petrecute gătind în preajma unui cuptor pe gaz.
De exemplu, în rândul bucătarilor din Taiwan, care inhalau ore în şir fumul rezultat de gazul ars, s-a observat frecvenţa ridicată a cancerului la plămâni.
CITEŞTE ŞI GREȘEALA pe care o fac tot timpul gospodinele atunci când REÎNCĂLZESC MÂNCAREA
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰