Nimeni nu se aştepta la asta! E un OBIECT BANAL pe care toţi îl folosim, fără să ştim cât e de periculos
Toată lumea foloseşte aragazul pentru a găti, dar câţi ştiu cât este de periculos? Şi nu, nu este vorba doar despre incendii, ci despre faptul că sporeşte riscul de cancer
Toată lumea foloseşte aragazul pentru a găti, dar câţi ştiu cât este de periculos? Şi nu, nu este vorba doar despre incendii, ci despre faptul că sporeşte riscul de cancer
Conform unui studiu recent, gazul produce, în timpul preparării mâncărurilor, un fum cancerigen extrem de agresiv. Acesta poate provoca apariţia cancerului la plămâni, la vezica biliară sau cancer de col uterin.
Unii cercetători au întărit ipoteza conform căreia persoanele nefumătoare de sex feminin au dezvoltat şi au murit de cancer la plămâni din cauza acestui fum.
Studiile făcute în Taiwan, au indicat faptul că riscul de cancer creşte direct proporţional cu numărul orelor petrecute gătind în preajma unui cuptor pe gaz.
De exemplu, în rândul bucătarilor din Taiwan, care inhalau ore în şir fumul rezultat de gazul ars, s-a observat frecvenţa ridicată a cancerului la plămâni.
CITEŞTE ŞI GREȘEALA pe care o fac tot timpul gospodinele atunci când REÎNCĂLZESC MÂNCAREA
Ți-a plăcut acest articol?
LikePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰