Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O carte poștală, veche de 121 de ani, a fost livrată abia acum unei companii înființate de doar un secol

O carte poștală scrisă și expediată în urmă cu 121 de ani a fost livrată în urmă cu câteva zile unei companii britanice din Swansea. Culmea este că în momentul redactării cărții poștale, compania nu era înființată. O investigație a fost pornită, scrie Sky News.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 15:24

- Profimedia

Angajații firmei Swansea Building Society au descoperit cartea poștală vineri, în timp ce verificau corespondența. Pe ștampila poştală scrie AU23 03, care cel mai probabil fiind vorba despre data de 23 august 1903.

Compania din Swansea a sărbătorit anul trecut cea de-a 100-a aniversare, ceea ce înseamnă că mesajul scris este anterior înființării sale cu peste două decenii. Reprezentanții companiei au informat autoritățile și au dezvăluit faptul că au fost contactați de nepoata unei femei care ar putea fi destinatara cărții poștale, relatează Mediafax.

Un purtător de cuvânt al Royal Mail a explicat că, probabil, cartea poștală nu s-a pierdut în sistem. Inițial, ea nu a ajuns la destinatar și fiind redescoperită recent, a fost expediată din nou. "Când un articol se află în sistemul nostru, suntem obligați să-l livrăm la adresa corectă", au precizat reprezentanții poștei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Inedit » O carte poștală, veche de 121 de ani, a fost livrată abia acum unei companii înființate de doar un secol