Meniu
Search
x

O clientă furioasă i-a aruncat patroanei unui restaurant cu supa în faţă, nemulţumită de modul în care mâncarea i-a fost servită, în Texas

Patroana unui restaurant din Texas a avut parte de o reacţie mai puţin obişnuită venită din partea unei cliente. Furioasă pentru modul în care i-a fost servită mâncarea, femeia s-a răzbunat şi i-a aruncat acesteia supa direct în faţă.

De Redactia Observator la 10.11.2021, 16:19

Jannelle Broland, managerul restaurantului, în vârstă de 24 de ani a fost ţinta unei cliente nervoase vineri, atunci când aceasta s-a răbunat aruncându-i supa direct în faţă. Clienta a susţinut că supa a fost servită atât de fierbinte încât plasticul de la capacul recipientului s-ar fi topit ajungând în preparat, scrie Daily Mail.

Răzbunarea unei cliente furioase

Patroana a încercat să găsească o soluţie pentru a rezolva problema, încercând să îi ofere clientei banii înapoi, ulterior oferidndu-se să îi ofere o altă porţie de mâncare. Nimic nu a înduplecat-o pe clienta nervoasă, care a decis că cea mai bună variantă de răzbunare este de a-i arunca supa direct în faţă. Imediat după incident, emeia nervoasă îl ia pe prietenul ei şi părăsesc împreună restaurantul. Managerul spune că este hotărât să depună o plângere împotriva femeii, considerând că experienţa a fost "traumatizantă şi sfâşietoare".

"De fiecare dată când încercam să îi spun că îi voi da banii înapoi, sau că voi înlocui porţia de mâncare se oprea şi îmi spunea că sunt ridicolă. Părea că nu vrea să înţeleagă, tot ce avea în minte era să mă mustre. Când am ieşit afară deja plecaseră, dar oamenii le-au filmat feţele şi chiar plăcuţele de înmatriculare de la maşină. Am fost în stare de șoc, am fugit la baie. Unul dintre colegii mei și-a scos cămașa de serviciu, și-a pus hanoracul și mi-a dat cămașa lui de lucru", a povestit Jannelle Broland.

Videoclipul postat pe TikTok a devenit viral în scurt timp, fiind vizionat de aproape 5 milioane de ori. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » O clientă furioasă i-a aruncat patroanei unui restaurant cu supa în faţă, nemulţumită de modul în care mâncarea i-a fost servită, în Texas