Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie a sunat la poliţie, după ce a rămas blocată cu susul în jos într-o sală de sport din Statele Unite: "Este aşa jenant"

Situaţie jenantă pentru o femeie, care a rămas blocată cu susul în jos, la primele ore ale dimineţii, într-un aparat pentru musculatură, de la o sală de sport din Ohio.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 11:18

Tânăra, care a ales să se antreneze la ora 3 dimineaţa, a încercat să-l strige pe unul din angajaţii sălii, care se afla într-o altă cameră. Fără succes.

A rămas blocată cu susul în jos

A încercat apoi să se ajute singură, însă nici de data asta nu a avut noroc. Puţin jenată, femeia a sunat, cu ajutorul smartwatchului la 911 pentru a cere ajutor. „Este cam jenant”, şi-a început ea apelul, potrivit 7sur7.be.

Din fericire, apelul i-a fost luat în serios, iar un poliţist a sosit la scurt timp şi a ajutat-o pe Christine Faulds să se elibereze din aparat. Imaginile au fost postate chiar de tânără, care a recunoscut că din când în când e bine să râzi de situaţile jenante. Clipul a fost vizualizat de milioane de ori pe TikTok.

Pe acelaşi subiect

Deşi a stat doar 12 minute cu capul în jos, după incident, Christine Faulds s-a ales cu o durere de cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » O femeie a sunat la poliţie, după ce a rămas blocată cu susul în jos într-o sală de sport din Statele Unite: "Este aşa jenant"