Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021

O femeie de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs despre care organizatorii spun că are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor, și mai puțin aspectul fizic.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.02.2021, 17:55

Îmbrăcată într-un costum negru, Anja Kallenbach, deţinătoarea titlului Miss Turingia, s-a impus în faţa candidatelor din alte 15 landuri în finala concursului desfăşurat sub sloganul “Emanciparea femeilor autentice”, difuzat pe Youtube, sâmbătă seară, scrie Reuters.

Organizatorii au renunțat la defilarea în costume de baie

În faţa criticilor care consideră că astfel de concursuri sunt sexiste, depășite și că încurajează atitudinile misogine, inclusiv SUA a renunțat, de asemenea, la proba defilării candidatelor în costum de baie.

Organizatorul concursului Miss Germania a declarat că femeile cu vârste între 18 şi 39, care au participat la ediţia din acest an, trebuie să demonstreze că “au un obiectiv clar în minte şi că militează pentru un viitor mai bun”.

Printre candidate s-a numărat inclusiv o femeie care luptă împotriva idealului “slab este frumos”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » O femeie de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021