Antena Meniu Search
x
LIVE

Video O turmă de cerbi "atacă" un BMW Seria 5, pe un drum din Polonia. Animalele, filmate cum sar pe mașina în mișcare

Scene inedite surprinse pe un drum din Polonia. O cameră de bord a filmat momentul în care o turmă de cerbi iese din pădure în galop, fix în fața unui BMW Seria 5, care circula regulamentar. 

De Veronica Micu la 14.03.2021, 14:28
O turmă de cerbi atacă un BMW Seria 5, pe un drum din Polonia. Animalele, filmate cum sar pe mașina în mișcare - capturi video youtube / STOP CHAM

Incidentul a avut loc la începutul lunii, pe drumul provincial 618, în apropriere de Wyszków.

Imaginile surprinse de o cameră de bord arată un BMW care circulă regulamentar, pe o porțiune de șosea împrejmuită de pădure.

La un moment dat, însă, din partea stângă a drumului ies în galop mai mulți cerbi, care sar în fața mașinii, unul după altul, încercând să traverseze carosabilul.

Șoferul frânează brusc, moment în care unul lovește aripa din faţă şi capota, iar altul aterizează direct pe portbagajul mașinii.

Potrivit Fox News, animalele implicate în incident nu au fost rănite, iar BMW-ul s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

Filmulețul a fost postat pe YouTube, pe canalul "STOP CHAM".

De asemenea, videoclipul a fost distribuit pe Facebook şi de biroul șerifului din Oakland, Michigan, SUA, ca un avertisment adresat şoferilor, care "trebuie întotdeauna să dețină controlul asupra mașinii".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » O turmă de cerbi "atacă" un BMW Seria 5, pe un drum din Polonia. Animalele, filmate cum sar pe mașina în mișcare