Antena Meniu Search
x

O vedetă pe Instagram, acuzată de trafic de droguri, a scăpat de închisoare. Singura condiție pe care i-au impus-o polițiștii

Un model în vârstă de 20 de ani, acuzat de trafic de droguri, a scăpat de închisoare datorită unei pedepse speciale. Tânăra a fost trimisă să locuiască cu bunicii săi.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 28.11.2020, 14:16

Mikayla Noakes este o vedetă pe Instagram din Australia
Mikayla Noakes este o vedetă pe Instagram din Australia - Instagram
  • Tânăra de 20 de ani este acuzată că face parte dintr-un
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Mikayla Noakes, originară din Australia, a fost arestată pentru trafic de substanțe de mare risc. În urma unei investigații, oamenii legii au descoperit că este membră a unei rețele care se ocupa cu traficul de MDMA și ecstasy, în statele New South Wales și Queensland, scrie The Sun. 

Tânăra a pledat nevinovată și i-a fost garantată eliberarea pe cauțiune în condiții speciale: Mikayla a fost obligată să locuiască cu bunicii săi.

În urma anchetei, alte șase persoane au fost arestate. Gruparea infracțională a fost urmărită de poliție încă din luna mai, iar cei șapte tineri implicați au fost arestați pe 22 noiembrie. În locuințele lor, oamenii legii au descoperit mai multe tipuri de droguri, steroizi, suma de 60.000 de dolari, telefoane mobile și echipament pentru producerea de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » O vedetă pe Instagram, acuzată de trafic de droguri, a scăpat de închisoare. Singura condiție pe care i-au impus-o polițiștii