Antena Meniu Search
x

Mii de oameni sunt aşteptaţi sâmbătă în Băneasa la BIAS 2018

Mii de oameni sunt aşteptaţi mâine în Băneasa la cel mai mare show aviatic al anului. BIAS 2018 îşi deschide porţile pentru a zecea oară. La spectacol vor participa 16 echipaje, atât din România cât şi din restul Europei. Vedetele sunt însă piloţii români şi deja cunoscuţii piloţi turci.

Vezi și

Mii de oameni sunt aşteptaţi mâine în Băneasa la cel mai mare show aviatic al anului. BIAS 2018 îşi deschide porţile pentru a zecea oară. La spectacol vor participa 16 echipaje, atât din România cât şi din restul Europei. Vedetele sunt însă piloţii români şi deja cunoscuţii piloţi turci. Pe cerul României vor zbura avioane de luptă ale armatei americane şi spaniole; dar şi aeronave de acrobaţie din Polonia, Ungaria şi Grecia.

Înainte de spectacolul aviatic de mâine piloţii au exersat acrobaţiile. Primii care s-au desprins de pista din Băneasa au fost " Scânteile Alb-Roșii". Aeronavele TS-11 Iskra conduse de piloţi polonezi au înroşit cerul.

Reprezentanţii Austriei vor aduce în faţa publicului aeronave istorice şi elicoptere pentru acrobaţie. Armata americană va survola cerul cu celebrele F15 Eagle. 

Spectacolul aerian este garantat şi de prezența așilor Aeroclubului României - Hawks of Romania, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.

Formația de parașutisti români va dezvălui în aer un drapel tricolor de 400 de metri pătraţi.Accesul publicului este permis începând cu ora 8. Spectacolul aviatic va dura până la ora 9 seara. Finalul evenimentului va fi marcat de zborul piloţilor români la bordul aeronavei C27 Spartan, urmat de un foc de artificii şi de un concert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Mii de oameni sunt aşteptaţi sâmbătă în Băneasa la BIAS 2018