Antena Meniu Search
x

Peste 1.000 de oameni au lucrat la foc continuu pentru organizarea Electric Castle

Un tărâm magic şi-a deschis porţile pentru cei 200.000 de tineri veniţi la Castelul Banffy să asculte artişti din toată lumea. Este prima zi de Electric Castle, iar cei care au vrut să fie cât mai aproape de scene şi-au instalat corturile pe dealul din apropiere. Tinerii au învăţat din experienţă. 

de Redactia Observator

la 17.07.2019, 22:09

Vezi și

Un tărâm magic şi-a deschis porţile pentru cei 200.000 de tineri veniţi la Castelul Banffy să asculte artişti din toată lumea. Este prima zi de Electric Castle, iar cei care au vrut să fie cât mai aproape de scene şi-au instalat corturile pe dealul din apropiere. Tinerii au învăţat din experienţa anilor trecuţi, şi-au adus cu ei pături groase şi cizme de cauciuc. 

Tineri din toată lumea au venit la cea mai mare petrecere la castel. Echipaţi ca pentru o drumeţie pe munte, cu rucsacuri şi bocanci, şi-au instalat corturile pe dealul din apropiere. 

Operaţiunea "cortul" s-a dovedit prea complicată, obositoare, pentru un tânăr care s-a culcat imediat ce a ajuns.

Distracţia a început cu mult înaintea primului concert.

Oamenii sunt deja încântaţi de atmosfera descoperită la faţa locului, iar cei care au ajuns în echipa de organizare sunt cei mai fericiţi.

Scena principală este uriaşă. Are o lungime de 80 de metri şi este acoperită cu panouri led în suprafaţă de 650 de metri pătraţi. Pentru a pregăti toate acestea, în ultimele luni au lucrat la foc continuu peste 1.000 de oameni, mulţi dintre ei voluntari.

Şi localnicii din Bonţida se bucură de festival. Închiriază o cameră cu 70 de lei, iar cine vrea să-şi pună corturile în grădină plăteşte 25 de lei.

Pentru festival, CFR a schimbat mersul trenurilor. 17 garnituri vor avea programată o oprire suplimentară la Bonţida. Un bilet de tren din București la Bonțida costă 100 de lei la clasa a doua, iar de la Cluj Napoca la Bonțida, 4 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Peste 1.000 de oameni au lucrat la foc continuu pentru organizarea Electric Castle