Antena Meniu Search
x

Ştirile bizare ale săptămânii, Logodnă cu bucluc, Greu cu trenul. Observator cu Iuliana Pepene

Logodnă cu bucluc, Greu cu Trenul, Bolidul din fibră de carbon, Ştirile bizare ale săptămânii, Spectacolul îngheţat. Observator cu Iuliana Pepene.

Logodnă cu bucluc, Greu cu Trenul, Bolidul din fibră de carbon, Ştirile bizare ale săptămânii, Spectacolul îngheţat. Observator cu Iuliana Pepene.

Dacă aveţi planuri de logodnă, e bine să mergeţi înainte cu căsătoria. În caz că vreţi să faceţi pasul înapoi, s-ar putea să aveţi surprize! În ziua de azi, ruperea logodnei costă: cuplurile care ajung să se despartă pot fi obligate să-şi restituie cadourile, dacă au trecut înainte pe la notar. Ba mai mult, cel care vrea să pună capăt logodnei riscă să fie forţat să dea despăgubiri. Aşadar, cântăriţi-vă bine sentimentele, pentru că dragostea ar putea avea un preţ usturător.

Pentru că weekend-ul bate la uşă şi se anunţă a fi geros, aţi putea alege ca destinaţie de relaxare Constanţa. După o săptămână de frig pătrunzător, faleza a îngheţat, iar peisajul este superb. Merită o plimbare în zona Cazinoului. Parcă a fost o competiţie cu sculpturi de gheaţă. Dacă v-aţi hotărât să faceţi o vizită, să aveţi bateria telefonului încărcată, ca să faceţi cât mai multe poze. Şi îmbrăcaţi-vă gros, să nu fiţi nevoiţi să treceţi şi pe la farmacie...

Cum poţi parcurge distanţa Bucureşti-Giurgiu în peste 3 ore? Nu e nevoie să faceţi ocol prin Bulgaria, e de-ajuns să luaţi trenul direct. Cam atât fac călătorii care vor să străbată o distanţa de doar 63 de kilometri, care leagă cele două oraşe. "Performanţa", cu care nimeni n-ar avea motiv să se mândrească, vine de la un pod, care a fost avariat în 2005 şi de-atunci n-a mai fost reabilitat. Aşadar, dacă vreţi să ajungeţi la Giurgiu, fie luaţi o maşină. Sau poate urcaţi într-un avion cu destinaţia Londra, că ajungeţi mai repede...

Mc Laren şi-a lansat înainte de Salonul Auto de la Geneva noua maşină "Senna". Iar una dintre cele 5 teme ale noii "bestii" este cea denumită "Carbon". Bolidul e îmbrăcat în 67 de piese din fibră de carbon, a căror fabricare durează cam o mie de ore. Culorile galben solar şi verde, care completează negrul dominant, sunt inspirate de casca legendarului pilot al lui Mc Laren, brazilianul Ayrton Senna. Deja sunt 500 de comenzi pentru acest model. Cine îşi doreşte neapărat tema Carbon pentru noul Mc Laren Senna, trebuie să aibă în conturi aproape 1 milion şi 200 de mii de Euro.

Într-o săptămână în care românii au vorbit mai mult despre vremea nebună, nu au lipsit nici ştirile bizare. La Oradea, zilele trecute, o mamă şi copiii săi au fost uitaţi şi închişi în grădina zoologică, de angajaţii care ar fi plecat mai devreme. Chiar în prima zi a codului portocaliu de viscol şi ninsori, podeaua singurului tren care leagă Zimnicea de Alexandria s-a rupt, iar unicul vagon al garniturii s-a umplut de zăpadă. Într-un cuvânt, o călătorie de neuitat. Iar la Brăila, un bărbat mort de 7 ani a fost amendat de Poliţia Locală pentru că și-ar fi scos mașina la vânzare într-un loc neamenajat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Ştirile bizare ale săptămânii, Logodnă cu bucluc, Greu cu trenul. Observator cu Iuliana Pepene