Antena Meniu Search
x

(P) Ce spune parfumul pe care îl porți despre personalitatea ta

Aromele pe care le porți spun mai multe despre personalitatea ta decât ți-ai putea imagina. Iar dacă vrei ca cei din jur să te perceapă într-un anumit fel, poți oricând alege un nou parfum, care să transmită ceea ce îți dorești.

de Redactia Observator

la 31.08.2022, 13:17

Ce spune parfumul pe care îl porți despre personalitatea ta
Ce spune parfumul pe care îl porți despre personalitatea ta - Pexels

Aromele lemnoase sunt asociate cu persoanele ambițioase, pe când notele citrice sunt preferate de către acei oameni cu abilități înnăscute de lideri. Dacă ești o fire prietenoasă și cu picioarele pe pământ, probabil preferi aromele florale. Iar dacă îți dorești ca cei din jur să te considere sufletul petrecerii, acele parfumuri care au note de bază de vanilie va face asta pentru tine.

Notele parfumurilor sunt asociate cu anumite tipuri de personalități. Alegerile pe care le facem, când vine vorba despre arome, străbat pielea până în profunzime; nu e de mirare că suntem, în mod instinctiv, atrași de mirosuri ce rezonează cu personalitățile noastre și care ne duc cu gândul la experiențe familiare. De aceea, dacă îți dorești cu adevărat să cunoști pe cineva, ar trebui să acorzi suficientă atenție felului în care miroase și modalității în care poartă parfumul, chiar mai multă decât acorzi discursului pe care îl are.

Cum folosești parfumurile în avantajul tău

Unii oameni folosesc parfumul pentru a proiecta o trăsătură de caracter pe care nu o au în mod natural sau pentru a compensa un eventual defect de personalitate. De exemplu, personalitățile care se remarcă printr-o încredere în forțele proprii dusă la extrem și aroganță vor opta întotdeauna pentru arome foarte puternice, în timp ce indivizii încrezători, dar discreți vor evita să epateze prin miros și vor alege întotdeauna acele note care le completează imaginea. 

Iată ce parfumuri să iei în calcul, pentru a-ți pune în valoare personalitatea:

Parfumuri florale pentru persoane sociabile și cu picioarele pe pământ

Aromele florale sunt potrivite pentru persoanele prietenoase. Atente și grijulii, astfel de persoane atrag oamenii prin energia lor calmă și împăciuitoare. Înclinația către a-și petrece timpul în natură nu le lipsește, iar dozele de grație și eleganță au cantitatea optimă pentru a face o impresie bună. Dacă, alături de aceste trăsături, te mai caracterizează și spiritul liber și nonconformismul, te poți orienta către o aromă florală, dar cu note gurmande. Un parfum La Vie Est Belle îți va pune în evidență toate aceste trăsături și te va face să te simți în armonie cu tine și cu filosofia ta de viață.

Parfumuri lemnoase pentru persoane ambițioase

Iubitorii aromelor lemnoase excelează deopotrivă în carieră, dar și în pasiunile pe care le au, artistice sau atletice. Astfel de persoane sunt percepute drept perfecționiste. Cei din jur se bazează pe ele, iar spiritul de aventură nu le lipsește. Adoră natura și se simt bine atunci când au acces nelimitat la ea. Lemnul de santal este una dintre aromele preferate când vine vorba de note lemnoase și reflectă din plin ambiția caracteristică oamenilor care fac performanță.

Parfumuri gurmande pentru cei care însuflețesc petrecerile

Deși nu are cea mai bună reputație în lumea aromelor, atunci când nu este temperată de alte arome, vanilia e un ingredient adesea folosit pentru a conferi o tușă distractivă în numeroase parfumuri. Fanii acestui parfum sunt extrovertiți, deschiși, amuzanți, iubitori și, întotdeauna, sufletul petrecerii. Au multă energie și sunt o companie grozavă pe ringul de dans.

Parfumuri orientale pentru personalitățile senzuale

Căldură, condimente și feromoni proveniți din mosc - persoanele care apreciază aromele orientale sunt, în mod natural, sexy și senzuale și nu se tem de sexualitatea lor. Păsări de noapte, acești oameni adoră să își învăluie partenerii în propriul parfum, care devine, astfel, o armă secretă a seducției.

Parfumuri acvatice pentru spiritele libere

Persoanele care sunt atrase de aromele marine sunt, de regulă, concentrate pe dezvoltarea intelectuală și obsedate, în cel mai bun sens, de natură. Sunt spirite libere, care obțin cu ușurință respectul celor din jur și se remarcă prin autoritatea lor și prin abilitățile de leadership, atunci când sunt conectați la natură. Sunt persoane calme, degajate, carismatice și plăcute, în compania cărora e plăcut să îți petreci timpul.

Parfumuri fructate pentru caractere melancolice

Deși aromele fructate te duc cu gândul la candoare și o atitudine puerilă, trădează, de fapt, persoanele cu o doză crescută de nostalgie, melancolie și chiar pesimism. Cei care preferă astfel de note sunt ușor iritabili și se remarcă printr-un sarcasm bine conturat și exersat. 

Atunci când îți alegi parfumul, ține cont de primul instinct pe care îl ai și observă ce spune această alegere intuitivă despre personalitatea ta. În cazul în care vrei să temperezi mesajul sau să transmiți mai mult, optează pentru mixuri echilibrate ale aromelor de bază și găsește-ți propria rețetă pentru a-ți pune în valoare calitățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » (P) Ce spune parfumul pe care îl porți despre personalitatea ta