Antena Meniu Search
x

(P) De ce să folosiți produse profesionale pentru păr

Ne place sau nu, multe femei au fost nevoite să recurgă la tratamente de păr pe care să le aplice acasă, cu celebrele truse disponibile în supermarketuri, cu rezultate uneori dezamăgitoare, alteori acceptabile, mai ales în această perioadă.

de Redactia Observator

la 29.06.2022, 10:43

De ce să folosiți produse profesionale pentru păr
De ce să folosiți produse profesionale pentru păr

În timp ce trebuie să revenim la mâinile calificate ale stiliștilor cu ajutorul produselor profesionale, avem întotdeauna în vedere că primul lucru de care trebuie să ținem cont dacă dorim să facem noi înșine un tratament este calitatea produsului. Nu trebuie să cădem în tentația de a folosi produse proaste în încercarea de a economisi câțiva lei cu riscul de a deteriora părul (și nervii) multor femei și fete. Iar magazinul online Esteto vine acum cu o ofertă Black Friday Romania de nerefuzat la produse pentru păr și nu numai.

Citește și: Cele mai bune măști pentru îngrijirea părului vara. Cum poți avea grijă de frumusețea ta la tine acasă

Dacă aveți îndoieli, vă rugăm să cereți sfatul stilistului de încredere, care va putea să vă ofere indicații, datorită faptului că știe nevoile părului dvs.

Par sănătos? Produse Olaplex sunt o alegere!

Părul creț, părul gras, părul uscat, vârfurile despicate, scalpul seboreic ... Problemele cauzate de produsele greșite pot fi diferite. Acum știm cât de important este să ne bazăm întotdeauna și să ne bazăm doar pe sprijinul produselor profesionale pentru păr. Cu toate acestea, situația din ziua de azi v-a împiedicat să alegeți în mod obișnuit salonul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Cu toate acestea, este posibil să alegem produse profesionale chiar și pentru tratamente la domiciliu, produse precum Olaplex. Prin urmare, informațiile corecte vă pot ajută să alegeți mai conștient produsele care se potrivesc nevoilor dvs. și, astfel, să aveți grijă de părul dvs.

Brandul Olaplex a luptat întotdeauna pentru a promova nu numai frumusețea părului, ci și sănătatea acestuia. Din acest motiv, brandul oferă produse de o calitate ridicată, capabile să garanteze performanțe ridicate. 

Fiecare dintre produsele Olaplex are în spate o istorie puternică, alcătuită din cercetare, tehnologie, natură, tradiție și inovație. De fapt, reamintim că produsele Olaplex sunt fabricate cu cele mai bune ingrediente, ce nu pun în pericol sănătatea părului și scalpului, și că sunt fabricate cu cel mai mare respect pentru reglementările actuale.

Certificatele obținute sunt cele care garantează angajamentul total de a atinge cea mai înaltă calitate. În cele din urmă, produsele Olaplex conțin doar ceea ce este necesar pentru a face bine părului și scalpului. Prin urmare, acestea sunt lipsite de SLS, SLES, parabeni, edta, coloranți, eliberatori de formaldehidă și toate acele substanțe care, probabil, dau un aspect frumos și o textura frumoasă materiei prime, dar care pot provocă daune părului și pot provoca probleme.

Așa că, a folosi produse pentru păr profesionale este cea mai sigură cale de a avea un păr frumos și sănătos. Cel mai indicat este să mergem la stilist, însă dacă acest lucru nu este posibil, puteți achiziționa de la esteto.ro produsele Olaplex și ulterior veți vedea rezultatele în cel mai scurt timp. Folosite cu încredere și regularitate, fără a mai utiliza și alte produse ce nu oferă aceeași calitate, produsele Olaplex vă garantează acel păr pe care, până acum, nu ați îndrăznit decât să îl vedeți în vise!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » (P) De ce să folosiți produse profesionale pentru păr