Antena Meniu Search
x

Pălăria uriașă din paie, la modă pe plajă în acest sezon

Medicii ne sfătuiesc să nu renunţăm cumva la şepci sau pălării atunci când stăm pe plajă! Designerii au mers, însă, mult mai departe. Şi au creat un tip de pălărie pe care doar cele mai curajoase femei reuşesc să o poarte în public.

Vezi și

Medicii ne sfătuiesc să nu renunţăm cumva la şepci sau pălării atunci când stăm pe plajă! Designerii au mers, însă, mult mai departe. Şi au creat un tip de pălărie pe care doar cele mai curajoase femei reuşesc să o poarte în public. Şi asta pentru că sunt mult mai mari decât celebrele pălării ale mexicanilor. 

Pălăria gigantică a fost creată de designerul francez Jacquemus şi a devenit rapid populară printre împătimitele de modă. Pe numele său Bomba, accesoriul din paie are diametrul de un metru. Iar preţul este pe măsură: 530 de lire sterline.

A fost intens promovată şi de către celebrităţile de peste Ocean. Modele precum Bella Hadid şi Emily Ratajkowski au purtat controversata pălărie în timpul vacanţelor exotice.

Pălăria, însă, nu a fost purtată doar la plajă. Actriţa daneză Emma Leath a optat pentru un look avangardist chiar în ziua nunţii sale şi a purtat-o chiar în timpul ceremoniei alături de o rochie din dantelă.

Accesoriul uriaş a fost apreciat şi de criticii de modă, ba chiar a apărut pe una dintre copertele revistei Vogue. Însă nu multe femei au fost convinse de pălăria pe care au asemănat-o cu o umbrelă de plajă din paie sau cu un parasolar. În plus, spun că din cauza dimensiunilor uriaşe este cât se poate de incomodă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Pălăria uriașă din paie, la modă pe plajă în acest sezon