Antena Meniu Search
x

Peste 10.000 de participanţi la Festivalul Color Run din Bucureşti

Începi cursa în haine albe şi curate, iar finalul te găseşte colorat din cap până-n picioare. Sunt două reguli ale distracţiei la Festivalul Color Run. La Bucureşti, peste 10.000 de participanţi au luat startul în cursa de 5 kilometri, în timpul căreia sunt vopsiţi cu pudră multicoloră.

de Redactia Observator

la 21.04.2019, 12:09

Vezi și

Începi cursa în haine albe şi curate, iar finalul te găseşte colorat din cap până-n picioare. Sunt două reguli ale distracţiei la Festivalul Color Run. La Bucureşti, peste 10.000 de participanţi au luat startul în cursa de 5 kilometri, în timpul căreia sunt vopsiţi cu pudră multicoloră. Ei au alergat pentru a sprijini lupta împotriva cancerului la sân.

Şi-au pregatit pantofii de alergare, şi-au luat echipamentul sau, după caz, fustele şi accesoriile, şi s-au aliniat la startul cursei care celebrează sănătatea, bucuria şi originalitatea.

Color Run, cursa de 5 kilometri

Au de alergat 5 kilometri, însă nimeni nu-i cronometrează. Accentul se pune mai puţin pe timpul în care termină cursa şi mai mult pe distracţie

La fiecare kilometru parcurs, participanţii sunt vopsiţi cu pudră colorată.

După un duş cu vopsea merge şi o baie de spumă. Este unul dintre cele mai iubite momente de la Color Run.

O parte din încasări sunt donate unei fundaţii care organizează campanii pentru sănătatea femeilor. Evenimentul va ajunge şi în alte oraşe mari din ţară.

Color Run, opt curse în România în acest an

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cursa a fost organizată pentru prima oară în Statele Unite, iar în 2014 şi în Romania. În 2015, peste 5 milioane de alergători au luat startul în 225 de astfel de evenimente, din peste 50 de ţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Inedit » Peste 10.000 de participanţi la Festivalul Color Run din Bucureşti