Antena Meniu Search
x

PASTA DE DINŢI, o minune la casa omului! Iată câteva întrebuinţări ale acesteia

Puţini ştiu că pasta de dinţi ne poate scăpa de petele de pe pantofi sau că ajută la întărirea unghiilor. Iată la ce mai este utilă

Puţini ştiu că pasta de dinţi ne poate scăpa de petele de pe pantofi sau că ajută la întărirea unghiilor. Iată la ce mai este utilă

1. Curăţă  unghiile. Dacă vrei să ai unghii mai frumoase şi mai sănătoase tot ceea ce trebuie să faci este să le freci cu cu o periuță și cu pastă de dinți. Unghiile au o structură similară cu cea a părului, așa că așteaptă-te la minuni.

2. Poate îndepărta urmele de creion de pe pereți. Ce trebuie să faci? Freacă ușor cu o cârpă umedă şi cu pastă de dinți pe peretele mâzgălit cu creion, iar urmele vor dispărea incredibil de repede.

3. Curăță pantofii murdari. Ideală metodă în cazul pantofilor de sport sau a pantofilor zgâriați de piele. Pasta de dinți se aplică direct pe zona murdară sau zgâriată, după care se freacă cu o perie și se șterge cu o cârpă sau cu un material din bumbac.

4. Poate îndepărta mirosurile neplăcute. Nu contează că ai "lucrat" cu usturoi, pește sau ceapă. Tot ceea ce trebuie să faci este să freci mâinile și degetele cu puțină pastă de dinți, vei îndepărta toate urmele de mirosurile neplăcute.

5. Spune adio coșurilor. Unge zona afectată și în câteva ore vei vedea o diferență. Clătește apoi cu apă din abundență.

CITEŞTE ŞI Cum să ai DINŢI mai albi după o reţetă extrem de simplă! Ingredientele sunt chiar la tine în bucătărie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » PASTA DE DINŢI, o minune la casa omului! Iată câteva întrebuinţări ale acesteia