Antena Meniu Search
x

Patricia Kaas va lansa un nou album. Cu ce milionar român s-a iubit cântăreața franceză

În 2016, cântăreaţa franceză Patricia Kaas va reveni în forță pe scena muzicală. Artista va lansa un nou album de studio - al zecelea din carieră.

În 2016, cântăreaţa franceză Patricia Kaas  va reveni în forță pe scena muzicală. Artista va lansa un nou album de studio - al zecelea din carieră. Anunțul a fost făcut de  ei de discuri, Warner France.

Patricia Kaas a înregistrat în 2008 un album-concept, intitulat "Kabaret", sub forma unui omagiu adus muzicii din anii 1930. Apoi, în 2012, artista a lansat un album de coveruri ale unor piese celebre interpretate de Edith Piaf. Acel material discografic a fost promovat printr-un turneu amplu, ce a inclus aproape 150 de show-uri.

Noul album al cântăreţei Patricia Kaas va fi lansat pe piaţă în 2016, anul în care artista franceză va împlini vârsta de 50 de ani.

Născută în 1966 în Forbach - un oraş din nord-estul Franţei -, într-o familie cu venituri modeste, Patricia Kaas a crescut ascultând piesele inegalabilei Edith Piaf, muzică ce mai târziu a determinat-o să îşi construiască propria carieră.

Celebră şi adulată în toată lumea, cu o carieră impresionantă de peste 25 de ani, Patricia Kaas a lansat de-a lungul timpului melodii celebre precum "Mon mec à moi" şi "Mademoiselle chante le blues",  informează lefigaro.fr

 Cu ce milionar român s-a iubit cântăreața franceză

Artista franceză a susţinut mai multe concerte şi în România.În 2010, celebra solistă şi miliardarul român Remus Truică s-au iubit cu patos, iar aventura lor putea rămâne secretă pe veci, dacă franţuzoaica nu ar fi povestit cu lux de amănunte despre acest episod, în cartea ei autobiografică. În urma acestor dezvăluiri, soția de atunci a miliardarului i-a intentat divorţ.

Patricia Kaas a avut mulţi bărbaţi la picioarele ei, aşa cum susţine în cartea autobiografică "Umbra din vocea mea", lansată la finele anului 2010. În ultimele pagini ale romanului, solista i-a acordat mai multe pagini unui bărbat chipeş, căruia însă a evitat să îi precizeze numele:

"Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată, şi zâmbetul seducător. Face bine dragoste", scria ea, plină de nostalgie.

Cel descris în termeni laudativi era însă nimeni altul decât miliardarul Remus Truică, care nu s-a eschivat să recunoască că a avut o aventură cu autoarea.

"Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scr­­ie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înşel. Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat!", a mai scris artista.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Patricia Kaas va lansa un nou album. Cu ce milionar român s-a iubit cântăreața franceză