Antena Meniu Search
x

Pentru ele mergi până în pânzele albe! Topul zodiilor pentru care merită să dai tot

Pentru unele persoane merită să sacrifici orice, pentru că ajutorul oferit ţi se va înapoia înzecit. Iată zodiile pentru care merită să faci totul

Pentru unele persoane merită să sacrifici orice, pentru că ajutorul oferit ţi se va înapoia înzecit. Iată zodiile pentru care merită să faci totul

VĂRSĂTOR: Merită să te sacrifici pentru acest nativ întrucât îţi oferă în permanenţă noi motive şi noi impulsuri pentru a merge mai departe. Felul în care Vărsătorul îmbină emoţionalul cu raţionalul este pentru tine un miraj iar asta nu face decât să te facă să i te oferi trup şi suflet.

FECIOARA: Desi cunoscute pentru aroganta lor, Fecioarele au un suflet foarte mare pe care îl arata extrem puţinor persoane.

BALANŢA: Pentru Balanţă, merită să îţi sacrifici timpul, oricât de limitat ar fi acesta. Ce ne-am face fără sfaturile ei bine ţintite, fără vorbă dulce de care avem nevoie mereu, fără spiritul copilăros cu care te învaţă să îţi trăieşti viaţa şi mai ales fără spiritul practic fără de care ne-am debusola?

SĂGETĂTOR: Acest semn zodiacal iubeşte din toată inima şi urăşte din toată inima, fapt pentru care este de admirat. Trăieşte totul cu o intensitate atât de mare încât niciodată nu te vei simţi stingher alături de el.

CITEŞTE ŞI Analiză FBI! Acestea sunt cele mai PERICULOASE ZODII din horoscop

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Pentru ele mergi până în pânzele albe! Topul zodiilor pentru care merită să dai tot