Antena Meniu Search
x

Mai mulți pinguini, filmați în timpul unei vizite la un muzeu de artă din Statele Unite ale Americii (Video)

Reprezentanții Grădinii Zoologice din Kansas City au dus mai mulți pinguini în vizită la Muzeul de Artă Nelson-Atkins din același oraș.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 23.05.2020, 13:46

Imaginile cu pinguinii la muzeu au făcut înconjurul internetului
Pinguinii, impresionați de tablourile lui Caravaggio - Kansas City Zoo
  • Pinguinii, impresionați de tablourile lui Caravaggio.
  • Muzeul, închis oficial din cauza pandemiei de coronavirus.

Reprezentanții celor două instituții urmau să se întâlnească pentru a pune bazele unei colaborări, iar cum muzeul este închis publicului, din cauza pandemiei de coronavirus, reprezentanții Grădinii Zoologice au decis să meargă însoțiți la muzeu de mai mulți pinguini.

Conform Reuters, pinguinii au fost filmați pe perioada vizitei la muzeu. Au fost urmărite reacțiile lor, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Julian Zugazagoitia, directorul executiv al muzeului, a precizat, spre amuzamentul tuturor, că pinguinii au fost mai impresionați de creațile lui Caravaggio, decât cele ale lui Monet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Mai mulți pinguini, filmați în timpul unei vizite la un muzeu de artă din Statele Unite ale Americii (Video)