Antena Meniu Search
x

Povestea Mihaelei Noroc, fotograful care a călătorit în zeci de țări pentru a găsi cele mai frumoase chipuri, prezentată de The Sun (GALERIE FOTO)

Mihaela Noroc este unul dintre românii care au reuşit să facă ţara noastră cunoscută la nivel mondial. Povestea ei este prezentat, miercuri, de publicația The S

Mihaela Noroc este unul dintre românii care au reuşit să facă ţara noastră cunoscută la nivel mondial. Povestea ei este prezentată, miercuri, de publicația The Sun.

"În afara acestei lumi. Fotografii uimitoare surprind cum arată frumusețea în 37 de țări. Fotografa Mihaela Noroc și-a cheltuit toate rezervele ei financiare pentru a călători în lume și pentru a imortaliza cele mai frumoase femei", scrie The Sun.

Mihaela Noroc a început "Atlasul frumuseţii" în 2013, proiect care a făcut furori pe glob. A imortalizat sute de femei de prin toate locurile pe care le-a colindat.

Ea ajuns chiar și în cea mai închisă țară din lume, Coreea de Nord, unde a fotografiat un paznic de la un muzeu.

Fiecare femeie aleasă are un chip special, cu trăsături unice, fără să folosească machiaj. Cel mai important este ca portretul să reprezinte cultura din care face parte femeia fotografiată.

"Atlasul frumuseţii o să însemne un chip din fiecare ţară a lumii. Tu o să poţi să iei un album şi o să vezi cum arată o femeie din Etiopia şi o femeie din Franţa. Să zicem că e o documentare a timpurilor noastre. A naturaleţii şi a autenticităţii din fiecare ţară. Asta încerc eu să găsesc", spunea Mihaela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Povestea Mihaelei Noroc, fotograful care a călătorit în zeci de țări pentru a găsi cele mai frumoase chipuri, prezentată de The Sun (GALERIE FOTO)