Antena Meniu Search
x

PROFEȚIILE lui Gaon din Vilna, „NOSTRADAMUSUL ISRAELULUI”. A prezis criza dintre Rusia și Turcia și data la care VINE SFÂRȘITUL LUMII

Două dintre cele mai respectate personalități ale istoriei evreiești au prezis că un război între Turcia și Rusia va însemna sfârșitul lumii

Două dintre cele mai respectate personalități ale istoriei evreiești au prezis că un război între Turcia și Rusia va însemna sfârșitul lumii. Practic, criza dintre cele două mari puteri anticipă Apocalipsa.

Astfel, cu puțin timp înainte să moară, în 1797, profetul Elijah ben Shlomo Zalma, cunoscut și sub numele de Gaon din Vilna, și-a avertizat concetățenii să se pregătească de apocalipsă când Rusia va cuceri Crimeea, scrie presă rusă, citând Daily Star.

 O profeție cumplită, recent dezvăluită și care, se pare, a început să se adeverească din momentul în care președintele Rusiei, Vladimir Puțin, a anexat anul trecut Peninsulă Crimeea, spre furia și îngrijorarea comunității internaționale.

 Acest proroc, căruia i se mai spune și Gaon din Vilna, adică înțeleptul din Vilna, spunea, atunci, că Rusia va intră în război cu Turcia. Astăzi, această previziune tinde să devină realitate pe fondul tensiunilor dintre Moscova și Ankara, tot mai aprinse și mai încrâncenate. 

 "Când veți auzi că rușii au cucerit orașul Crimeea, să știți că a venit timpul lui Mesia", scria profetul.

 Alt înțelept al vremii, Israel ben Eliezer, a prezis că, înaintea bătăliei finale, Rusia își va uni forțele cu musulmanii. Astăzi, Moscova a intrat deja în alianță cu liderul sirian Bachar al-Assad și cu regimul islamic din Iran.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » PROFEȚIILE lui Gaon din Vilna, „NOSTRADAMUSUL ISRAELULUI”. A prezis criza dintre Rusia și Turcia și data la care VINE SFÂRȘITUL LUMII