Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Profeţiile SUMBRE ale lui Nostradamus pentru 2016: Vor arde în flăcări

Catrenele lui Nostradamus au prezis căderea comunismului, destrămarea URSS ba chiar revoluţia din 1989, însă toate au fost înţelese abia după ce au avut loc

de Redactia Observator

la 31.12.2015 , 09:37

Catrenele lui Nostradamus au prezis căderea comunismului, destrămarea URSS ba chiar revoluţia din 1989, însă toate au fost înţelese abia după ce au avut loc

Articolul continuă după reclamă

Fenomene meteorologice neobişnuite

Nostradamus a prezis schimbări climatice şi dezastre naturale tot mai frecvente în 2016. “Vom vedea cum apa va creşte, iar pământul va cădea sub ea” a scris profetul. Schimbările climatice nu sunt o surpriză, având în vedere că în unele zone a nins primăvara, iar în 2015 au fost schimbări neobişnuite de temperatură.

Explozii în Orientul Mijlociu

În 2016, Nostradamus a prevăzut numeroase explozii în Orientul Mijlociu şi avioane care vor cădea din cer. Zona este, deja, afectată de conflicte sângeroase, iar 2015 a fost marcat de numeroase tragedii aviatice.

Topirea Polilor

Topirea Polilor este un fenomen prezis de Nostradamus care a început deja. Cercetătorii au confirmat încălzirea globală, iar temperaturile cresc constant la Polul Nord. La Polul Sud, însă, temperaturile rămân în continuare foarte scăzute.

Soarta Israelului, incertă

Nu se ştie ce se va întâmpla cu Israelul în 2016, însă Nostradamus a scris că Ierusalimul ar putea fi atacat, iar forţele navale din Occident (precum SUA) îl vor ajuta să lupte împotriva duşmanilor.

Rusia cade la pace

Dacă Rusia nu se va alia cu Europa când va începe războiuul, regele nordic din Aquilon (aluzie la Rusia) îşi va oferi, totuşi, ajutorul până la final. Deocamdată, însă, Rusia îşi menţine atitudinea ostilă faţă de Europa şi SUA.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Inedit » Profeţiile SUMBRE ale lui Nostradamus pentru 2016: Vor arde în flăcări