Antena Meniu Search
x

Provocare imposibilă în munţii Tianmen, din China! Un Range Rover înclinat la 45 de grade urcă 999 de trepte, la 1.500 m altitudine (Video)

Constructorii Land Rover îşi pun maşinile la grele încercări. O dovedeşte ultima reclamă, în care personajul principal a fost un Range Rover Sport PHEV.

Constructorii Land Rover îşi pun maşinile la grele încercări. O dovedeşte ultima reclamă, extrem de spectaculoasă, în care personajul principal a fost un Range Rover Sport PHEV.

SUV-ul britanic Range Rover Sport PHEV a avut misiunea, aproape imposibilă, să urce, înclinat la 45 de grade, nu mai puţin de 999 de trepte. 

La  o altitudine de 1.500 de metri, până la Poarta Raiului, minunea din Parcul Tianmen, China.

Cel care s-a aventurat la volanul acestui Range Rover Sport PHEV, în încercarea denumită „Dragon Challenge”, a fost pilotul chinez Ho-Pin Tung.

Durata totală a provocării pentru Range Rover Sport PHEV: 22 de minute și 41 de secunde.

Ce a ieşit, priviţi mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Provocare imposibilă în munţii Tianmen, din China! Un Range Rover înclinat la 45 de grade urcă 999 de trepte, la 1.500 m altitudine (Video)