Antena Meniu Search
x

Reguli stricte pentru a deveni o prinţesă Disney

Milioane de fete visează când sunt mici să devină prinţese! Chiar dacă meseria de prinţesă este în realitate foarte dificilă. De la Albă-ca-Zăpada, până la Aurora şi Ariel, toate prinţesele Disney sunt obligate să respecte un set de reguli stricte. Cum ar fi să aibă un comportament exemplar.

de Redactia Observator

la 24.05.2019, 18:13

Vezi și

Milioane de fete visează când sunt mici să devină prinţese! Chiar dacă meseria de prinţesă este în realitate foarte dificilă. De la Albă-ca-Zăpada, până la Aurora şi Ariel, toate prinţesele Disney sunt obligate să respecte un set de reguli stricte. Cum ar fi să aibă un comportament exemplar şi să evite să posteze online detalii despre locul lor de muncă.

Să devii o prinţesă a parcului tematic Disney World din Florida este o adevărată provocare.

Prinţele Disney trebuie să aibă aceeaşi semnătură

Primul obstacol este interviul de angajare. Competiţia este întotdeauna mare, iar angajatorul este cel care decide dacă tinerele au calităţile necesare pentru a deveni prinţese Disney. Tot el alege rolul care li se potriveşte, în funcţie de temperamentul pe care îl au. 

Din clipa în care devin prinţese Disney, tinerele din Statele Unite trebuie să urmeze un curs de specializare în care sunt învăţate cum să vorbească şi să se mişte.

Trebuie să fie în stare să răspundă la orice întrebare, să cunoasă la perfecţie povestea prinţesei pe care o întruchipează şi să nu discute niciodată teme din afara Lumii Disney. 

În Universul Disney există o singură prinţesă Belle. Însă personajul a fost interpretat, de-a lungul anilor, de mai multe actriţe. Din acest motiv, este crucial ca fiecare dintre tinere să poată realiza la perfecţie acelaşi autograf.

Chiar dacă fac parte dintr-o lume magică, prinţesele Disney trebuie să urmeze cu stricteţe un set de reguli. Cum ar fi să nu posteze niciodată fotografii din timpul orelor de lucru pe Instagram sau Facebook.

De asemenea, meseria de prinţesă Disney este adeseori şi periculoasă. Multe dintre angajate se accidentează în încercarea de pune în scenă un spectacol cât mai frumos. Iar dacă iarna temperaturile scăzute le deranjează cumplit, vara mor de cald.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Reguli stricte pentru a deveni o prinţesă Disney