Antena Meniu Search
x

România, pe primul loc în preferinţele unui norvegian. A călătorit în 198 de ţări şi ne laudă într-una dintre cele mai citite publicaţii din lume

Norvegianul Gunnar Garfors a reuşit să viziteze 198 de ţări până la vârsta de 37 de ani. Performanţa lui a atras atenţia mai multor publicaţii.

Norvegianul Gunnar Garfors a reuşit să viziteze 198 de ţări până la vârsta de 37 de ani. Performanţa lui a atras atenţia mai multor publicaţii. Întrebat care sunt ţările care ar trebui vizitate obligatoriu, Garfors a nominalizat România pe primul loc.

Garfors a lăudat România în Business Insider, cea mai citită publicaţie online din SUA, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook.

El a pus România pe primul loc într-un top cu 12 ţări care trebuie vizitate. Ce i-a plăcut atât de mult în România?

„Transilvania, cunoscută pentru castelele sale, munţii, şi desigur Dracula, este uluitoare, o să vă lase mască. Nu trebuie uitate nici petrecerile din capitala Bucureşti. Iar românii chiar ştiu cum să facă berea bună”, a spus norvegianul.

Celelalte destinaţii care l-au impresionat sunt Madagscar, Islanda, Vietnam, Kîrgîstan, Kiribati, Noua Zeelandă, Nicaragua, Sierra Leone, Dominica, Uruguay şi, desigur, Norvegia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » România, pe primul loc în preferinţele unui norvegian. A călătorit în 198 de ţări şi ne laudă într-una dintre cele mai citite publicaţii din lume