Antena Meniu Search
x

Video Saga Festival 2021. Peste 50 de artiști vor concerta, în Capitală, în cadrul unui eveniment care va marca un nou capitol pe piața festivalurilor din țară

Saga Festival va avea, în acest an, prima ediţie în Capitală. Un eveniment cu dedicaţie pentru iubitorii de muzică EDM-Electronic Dance Music și techno. Festivalul se ţine în septembrie, în Parcul izvor. Vor fi peste 50 de artiști cunoscuți la cele mai mari festivaluri din lume. Sunt practic nume cunoscute din peste 40 de țări și 6 continente. Organizatorii spun, fără să ezite, că este începutul unui nou capitol pe piața festivalurilor din România.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 24.05.2021, 13:39

Vezi și

În Parcul Izvor, în perioada 10 -12 septembrie, se va desfășura Festivalul Saga, un eveniment în cadrul căruia vor urca pe scenă peste 50 de artiști cunoscuți în toată lumea. 

Fady Zaidan, CEO ALDA România: Pentru prima dată în România și pentru prima dată în cadrul festivalurilor din România o să facem o plată etapizată a biletelor în patru tranșe, în așa fel încât fanii și audiența noastră să fie mai relaxați în modalitatea de plată.

Fady Zaidan, CEO ALDA România: Noi lucrăm cu autoritățile și așteptăm să vedem care sunt reglementările UE pentru că se lucrează intens pentru a reglementa aceste lucruri. Deja s-au făcut multe evenimente test în Germania, Olanda, Barcelona, în care s-au făcut studii de caz cu participanți de la 5.000 la 10.000 de oameni și incidența a fost de 0 îmbolnăviri după ele și acum sunt noi măsuri după care o să lucrăm și noi, în care se poate face intrarea la un eveniment prin diverse metodologii: poți intra dacă ai carnetul de vaccin făcut sau un PCR făcut cu 72 de ore înainte sau test de antigen la fața locului și dacă dovedești că ai anticorpi sau ai avut boala, în ultimele 90 de zile.

Reporter: În cazul în care acest festival se va amâna ce facem cu banii pe care i-am dat pe bilete?

Fady Zaidan, CEO ALDA România: Noi o să putem returna banii, fiecare poate să-și ia banii înapoi și al doilea aspect este că poate să-și păstreze biletul pentru festival dacă se va organiza în altă dată. 

Allan Hardenberg, CEO ALDA: Avem artişti precum Tiësto, Carl Cox, care a mai fost în România acum şapte ani de zile, Don Diablo, Timmy Trumpet şi avem de asemenea Amelie Lens. Pentru prima oară o să cânte aici, în România, Sigala, Clean Bandit, care nu au fost niciodată aici, cei de la Meduza care au multe hituri acum la radio şi suntem foarte fericiţi să-i vedem. O să avem mai multe scene amplasate în parcul Izvor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Saga Festival 2021. Peste 50 de artiști vor concerta, în Capitală, în cadrul unui eveniment care va marca un nou capitol pe piața festivalurilor din țară