Antena Meniu Search
x

Un sătmărean a ieșit la piață costumat din cap până în picioare și cu masca de gaze pe față, în a doua zi de Paște

Un sătmărean nu s-a zgârcit deloc când a venit vorba de propria protecție împotriva coronavirus, așa că a ieșit la piață costumat din cap până în picioare.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.04.2020, 16:33

Un sătmărean a ieșit la piață costumat din cap până în picioare și cu masca de gaze pe față Vezi și
  • Sătmăreanul a mers la piață costumat din cap până în picioare
  • Cu masca de gaze pe față, bărbatul spune că mulți oameni din piață tușesc

Bărbatul, despre care presa locală scrie că ar avea în jur de 50 de ani, a mers în a doua zi de Paști în Piața Someș din municipiul Satu Mare pentru a-și cumpăra alimente.

Îmbrăcat cu un combinezon de protecție și având o mască de gaze pe față, cumpărată de pe Internet, sătmăreanul merge fără teamă printre tarabe pentru a-și face cumpărăturile.

”Masca am cumpărat-o cu 75 de lei din Oradea, de la o persoană care a luat de la Armată. Întotdeauna sunt mai multe cazuri decât se spune. Și înăuntru, la piață, lasă oameni fără mască, mulți tușesc. Dacă tușește cineva, pe 30 de metri pătrați e pericol. Când ajung acasă dezinfectez costumul cu clor”, a spus sătmăreanul.

Chiar dacă oamenii râd când îl văd pe stradă, bărbatul este împăcat cu gândul că face tot ce-i stă în putință să se protejeze împotriva coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Un sătmărean a ieșit la piață costumat din cap până în picioare și cu masca de gaze pe față, în a doua zi de Paște