Antena Meniu Search
x

Scapă de PUNCTELE NEGRE și ALBE de pe față simplu și natural

Punctele negre se formează atunci când foliculul devine mai mare decât dimensiunea sa normală. Punctele albe apar atunci când amestecul dintr-un por este acoperit de piele şi nu ia contact cu aerul

Punctele negre se formează atunci când foliculul devine mai mare decât dimensiunea sa normală. Punctele albe apar atunci când amestecul dintr-un por este acoperit de piele şi nu ia contact cu aerul

Iată ce îți trebuie pentru a scăpa de astfel de puncte:

  • Amidon de porumb

Se amestecă oţet şi amidon de porumb, în raport de 1:3, pentru a obţine o pastă ce trebuie aplicată pe zonele cu probleme, pentru aproximativ 15-30 de minute, după care se spala cu apă călduţă.

  • Iaurt

Se amestecă 3 linguri de iaurt cu 2 linguri de fulgi de ovăz, 1 lingura de suc de lămâie şi 1 linguriţă de ulei de măsline. Amestecul trebuie să fie aplicat pe fata pentru 5-7 minute, după care se spala cu apă rece.

  • Orez

Orezul se lasă la macerat în lapte, timp de 5 ore, după care se face o pastă în blender şi se freacă zonele afectate.

  • Cartofi

Se dau câţiva cartofi prin razătoare, apoi se freacă zonele cu puncte negre şi se aşteaptă 15 minute, după care se spăla.

  • Bicarbonat de sodiu

Se amestecă părţi egale de bicarbonat de sodiu şi apă iar cu pastă obţinută se freacă zonele predispuse la puncte negre şi se aşteaptă 15 minute, după care se spala cu apă caldă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Scapă de PUNCTELE NEGRE și ALBE de pe față simplu și natural