Antena Meniu Search
x

Se scorojesc și pereții cu ele! Sunt cele mai PLICTISITOARE ZODII

Carisma cu care unii oameni reuşeşc să atragă atenția asupra semenilor ţine şi de semnul sub care s-au născut

Carisma cu care unii oameni reuşeşc să atragă atenția asupra semenilor ţine şi de semnul sub care s-au născut

IV. Taur

Taurii au tendinţa să plictisească destul de des, asta în mare parte din cauza faptului că sunt leneşi. Preferă să îi ajute cineva, sau să mai treacă puţin timp, decât să încerce să scape de monotonia din viaţa lor.

III. Capricorn

Capricornii devin plictisitori atunci când sunt încăpăţânaţi, căci vor să facă totul ca ei, fără să mai asculte şi ce spun ceilalţi. Te vei plictisi să-i tot spui că greşeşte, aşa că fie faci ca el, cu riscul de a face aceleaşi lucruri în fiecare zi, fie îţi cauţi un nativ dispus să te asculte şi pe tine.

II. Rac

Şi nativii acestei zodii pot fi de-a dreptul plictisitori, mai ales când vine vorba de viaţa de familie. Sunt extrem de tradiţionalişti şi iubitori şi nu prea acceptă noutăţile în relaţia cu partenerul, motiv pentru care li se reproşează deseori că sunt mult prea banali.

I. Fecioară

Nativii acestei zodii nu prea dau dovadă de spontaneitate şi, la un moment dat, încep să fie atât de previzibili încât pot plictisi foarte tare o zodie mai activă de fel. Ar trebui să iasă uneori din zona de control şi să vină cu ceva nou, pentru a sparge monotonia.

CITEȘTE ȘI Și-ar vinde și umbra! Sunt cele mai LACOME ZODII din horoscop!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Inedit » Se scorojesc și pereții cu ele! Sunt cele mai PLICTISITOARE ZODII