Antena Meniu Search
x

5 semne că un bărbat te place, dar nu are curajul să-ți spună

Ar fi normal să vină la tine și să te invite la o cafea, dacă chiar te place. Doar că nu toți bărbații procedează în acest fel, de frica unui refuz care i-ar făcea să roșească. Dar semne va da întotdeauna, în speranța că le vei descrifra și, astfel, îi vei face misiunea mai ușoară.

5 semne că un bărbat te place, dar nu are curajul să-ți spună - Hepta

Ar fi normal să vină la tine și să te invite la o cafea, dacă chiar te place. Doar că nu toți bărbații procedează în acest fel, de frica unui refuz care i-ar face să roșească.

Dar semne va da întotdeauna, în speranța că le vei descrifra și, astfel, îi vei face misiunea mai ușoară.

Poziția corpului trădează dacă e interesat de tine

Fii atentă la modul în care se mișcă sau stă pe scaun, dacă lucrați în același birou. De multe ori, dacă e interesat de tine, un bărbat va avea postura destinsă, iar trupul îndreptat spre tine, pentru a-ți atrage atenția. E normal să stea așa, sau o face intenționat? Dacă răspunzi corect la această întrebare ai un prim indiciu prețios.

Priviri fulgerătoare

Un bărbat care te place va încerca să te privească non stop, dacă e posibil. Dar, de obicei, nu e, pentru că ar fi prea dubios. Dar priviri scurte vor fi mereu asupra ta, suficiente pentru a aprinde în tine o scânteie. De menționat că cineva care te privește insistent și îți provoacă un discomfort ar putea fi un dubios cu acte în regulă.

Întrebări simple, dar cu înțeles

O simplă întrebare poate să îi trădeze interesul și, de obicei, o face. Acel „ce faci, ești bine” s-ar putea să nu fie deloc în treacăt, ci chiar un indiciu că e interesat de viața ta și vrea să afle dacă ești fericită. Mulți bărbați folosesc în mod inconștient aceste întrebări pentru a aduna informații despre persoana pe care o plac. Nu de multe ori se întâmplă să afle că domnișoara e, de fapt, doamnă, doar că nu o spune în gura mare.

E interesat mai mult de prietenele tale decât de tine

Psihologii susțin că, pentru o femeie, cercul de prieteni este o reflexie a propriei personalități. Astfel, un bărbat care se integrează perfect în grupul tău de prieteni ar putea fi interesat nu de noi amici, ci de tine. Doar că nu o spune încă.

E ciudat în prezența ta

Se întâmplă des ca un tip să fie relaxat cu toată lumea, dar să se comporte ca și cum ar fi speriat de bombe în prezența ta. Explica e simplă: îi pasă foarte mult să facă o impresie bună și nu își permite nicio greșeală. Unii chiar preferă să tacă decât să facă gafe. Acest comportament nu e de luat în considerare cu tipii timizi din fire, care interacționează rar și greoi cu toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » 5 semne că un bărbat te place, dar nu are curajul să-ți spună