Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Semne mai puțin bune! CINCI ZODII vor duce LIPSA BANILOR în această toamnă

Toamna nu aduce vești foarte bune pentru câțiva nativi ai zodiacului, cel puțin din punct de vedere financiar

de Redactia Observator

la 03.09.2015 , 15:03

Toamna nu aduce vești foarte bune pentru câțiva nativi ai zodiacului, cel puțin din punct de vedere financiar

Berbec

Degeaba ai muncit toată vara, pentru că la sfârșitul lui septembrie niște cheltuieli neașteptate își vor face apariția în viața ta. Ai grijă la bani și în lunile care urmează. Nici octombrie și noiembrie nu se anunță a fi prea roz, din acest punct de vedere.

Articolul continuă după reclamă

Taur

Ai grijă în ce investești, ai grijă pe ce dai banii și verifică de trei ori atunci când trebuie să semnezi un contract pe termen lung. Cea mai simplă cale spre eșec este să-ți investești toți banii într-o afacere în care nici tu nu crezi din tot sufletul.

Capricorn

Ai grijă ce și de unde cumperi și asigură-te că rezolvi această problemă pentru totdeauna, altfel s-ar putea să reapară în viața ta. Mai bine economisești de acum niște bani, dacă nu vrei să te prindă iarna cu bugetul pe minus.

Vărsător

Din păcate pentru tine, acest ghinion la bani nu e o noutate. Singurul sfat pe care ți-l putem da e să ai răbdare și să gândești pozitiv – va ieși soarele și pe strada ta! Încearcă să cumperi doar strictul necesar și în acest fel poate vei ieși mai repede din mica ta criză financiară.

Pești

Ghinionul tău la bani vine dintr-un plan măreț pe care l-ai pus la cale multă vreme, dar care, din păcate, nu va da roade. Știm că te-ai chinuit mult în ultima perioadă și ai și muncit suplimentar pentru a obține ceva ce ți-ai dorit de mult timp, dar astrele nu sunt de partea ta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Inedit » Semne mai puțin bune! CINCI ZODII vor duce LIPSA BANILOR în această toamnă