Antena Meniu Search
x

Noul sezon din Chefi la cuţite aduce surprize pentru juraţi

Mai savuros, mai colorat, mai îndrăzneţ. Într-un cuvânt, electrizant. Aşa se anunţă sezonul 7 al celui mai iubit show culinar din România, Chefi la Cuţite. Doar două zile ne mai despart de marea premieră. Cei trei juraţi rămân fără cuvinte încă de la primele audiţii.

de Redactia Observator

la 06.09.2019, 21:11

Vezi și

Mai savuros, mai colorat, mai îndrăzneţ. Într-un cuvânt, electrizant. Aşa se anunţă sezonul 7 al celui mai iubit show culinar din România, Chefi la Cuţite. Doar două zile ne mai despart de marea premieră. Cei trei juraţi rămân fără cuvinte încă de la primele audiţii, când personaje ieşite din comun intră în bucătărie. Un astfel de exemplu este un celebru actor italian care apare în faţa lor îmbrăcat în haine de femeie. 

Gallo Mariano este un actor italian cunoscut sub numele de scenă Priscilla din Mykonos.

Vine în bucătăria Chefi la cuţite să arate lumii ce se află în spatele cortinei unui astfel de show.

La "Chefi la cuţite", Priscilla îşi va face apariţia în etapa audiţiilor pe nevăzute. Şi este la fel de strălucitoare ca pe scenă. Va încerca să îi cucerească pe chefi cu un preparat tradiţional napoletan, învăţat de la bunica sa. 

Priscilla va dezvălui şi motivul pentru care a ales o carieră controversată. 

Dacă preparatul său va fi la fel de spectaculos ca apariția sa, rămâne de văzut, din 9 septembrie, în cel de-al şaptelea sezon "Chefi la cuţite". Două zile pe săptămână, de la ora 20:00, aceiaşi maieştri ai gastronomiei, chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu intră într-o nouă luptă culinară, numai pe Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Inedit » Noul sezon din Chefi la cuţite aduce surprize pentru juraţi