Antena Meniu Search
x

Sfaturi rapide pentru o schimbare de look în tendințe: șuvițe și machiaj minimalist

Șuvițele blonde în tonuri calde, plasate pe un păr de culoare închisă este una dintre tendințele pentru colorarea părului în acest sezon. 

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 13:00

Vezi și

Valentin Alexandroae: Dacă nu te-ai vopsit niciodat, noi îți arătăm astăzi ce am făcut cu un păr pe care l-am vopsit pentru prima dată. 

Loredana Ivan: Astăzi o să-ți facem o schimbare. O să încercăm să deschidem puțin. Plecăm de la natural și să-l facem un pic mai blond. La Ioana am optat pentru o ușoară deschidere aparului cu niște lumini naturale și cu niște nuanțe calde.

Dana Petrina: Ioanei am ales să-i fac un machaj minimalist, nude, care este unul luminos, dar nu lucios. Am ales să pun accentul pe machiajul tenului care este unul foarte lejer, dar împrospătat cu ajutorul blushului. Acest look fiind și unul dintre tendințele acestui sezon 

Lucy Faur: Ioana se regăsește în estetica simplității. Poartă adesea alb și negru, însă cu ocazia noii trasnformari am decis să îndrăznim puțin și pe parte vestimentară. Am ales petru ea o rochie furou. O rochie elegantă care rămâne în zona ei de confort în alb și negru, dar cu un imprimeu zebră care să o scoată puțin din anonimat și care să o plaseze in mijlocul tendințelor de moment.

Ioana, model: Sunt foarte încântată de schimbare și mi se pare că mi se potrivește.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Sfaturi rapide pentru o schimbare de look în tendințe: șuvițe și machiaj minimalist