Antena Meniu Search
x

Competiţie INEDITĂ în Siberia: Peste o mie de oameni au luat cu asalt o pârtie de schi purtând doar...COSTUME DE BAIE

Aproape 1500 de persoane, purtând doar costume de baie, au participat la festivalul anual din resortul siberian Sheregesh, care marchează încheierea sezonului de ski.

Aproape 1500 de persoane, purtând doar costume de baie, au participat la festivalul anual din resortul siberian Sheregesh, care marchează încheierea sezonului de schi.

Pasionaţii sporturilor de iarnă din lumea întreagă s-au adunat la resortul Sheregesh pentru a participa la un festival inedit, care marchează încheierea sezonului de schi. 

La eveniment au luat parte aproape 1500 de schiori şi practicanţi de snowboard din Siberia, Moscova, Sankt Petersburg, Statele Unite, India, China, Italia, Germania şi Franţa.

Pe acelaşi subiect

Premiul cel mare a competiţiei organizată cu această ocazie a fost obţinut de o studentă de 21 de ani, din oraşul siberian Novosibirsk, care a câştigat 10 mii de dolari.

Cel mai bătrân participant la competiţie a fost un schior de 73 de ani.

Resortul Sheregesh este cea mai dezvoltată regiune de schi din Siberia, informează Huffington Post.

Citeşte şi: Care este numărul MAXIM de cafele pe care le putem bea pe zi, fără a ne pune în pericol sănătatea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Competiţie INEDITĂ în Siberia: Peste o mie de oameni au luat cu asalt o pârtie de schi purtând doar...COSTUME DE BAIE