Antena Meniu Search
x

Video Soluție inedită pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco:  terapie cu o "patrulă" formată din animăluțe

Patrulă inedită pe aeroportul din San Francisco! Mai mulţi câini, un purcel cu fundă şi un iepure de greutatea unui copil de 10 ani fac parte din Brigada Glumeţilor, un grup de terapie neconvenţională pentru pasageri stresaţi. Călătorii care se tem să zboare cu avionul prind măcar culoare în obraji, dacă nu şi curaj, după întâlnirea cu patrula animalelor. 

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 22:22

Vezi și

"Ce adorabil!"

"El este partenerul meu! Avionul meu are întârziere."

Îmbrăcați aparte, cu ochelari de soare și accesorii colorate, membrii din Brigada Poznaşă sunt pregătiţi în orice moment să aducă zâmbetul pe buzele călătorilor cu angoase.

Jennifer Kazarian, manager: "Când am lansat programul, scopul nostru a fost să ne destresăm pasagerii. Am descoperit rapid că am găsit şi o modalitate de a ne conecta cu pasagerii noștri la nivel emoțional."

Pasagerii din aeroportul San Francisco pot să îmbrăţişeze animalele, să le dezmierde şi să se fotografieze cu ele. Nu puţini au fost călătorii care erau să piardă avionul, fascinaţi de selfie-uri cu Brigada Poznaşă. Alţii pierd noţiunea timpului când plimbă iepurele cu maşinuţa cu telecomandă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Soluție inedită pentru călătorii stresați care ajung pe aeroportul din San Francisco:  terapie cu o "patrulă" formată din animăluțe