Antena Meniu Search
x

Soțul a plecat, iar soția a găsit în debara un cufăr și un bilet. L-a deschis și a început să plângă

Soţia unui poliţist canadian care a fost nevoit să plece într-o misiune timp de opt luni a avut parte de o surpriză de proporții

Soţia unui poliţist canadian care a fost nevoit să plece într-o misiune timp de opt luni a avut parte de o surpriză de proporții.

A doua zi după plecarea soţului, femeia, rămasă acasă, a primit prin curierat un buchet de flori şi un bilet. Pe o parte a biletului, soţul i-a scris că o iubeşte foarte mult şi că se va gândi la ea în fiecare secundă.

"Când ajungi acasă, caută în dulap şi vei găsi o cutie neagră. urmează instrucţiunile şi nu uita, nu vei fi niciodată singură", a notat bărbatul pe cealaltă parte a biletului.

Când a deschis cutia neagră lăsată de soţ, femeia a rămas de-a dreptul încremenită.  În ea se aflau 241 de bilete, pentru fiecare zi de singurătate, fiecare conţinând un gând al soţului şi o declaraţie de dragoste, scrise pe îndelete înainte de plecarea în misiune. Femeia a fost impresionată de dragostea pe care i-o poartă bărbatul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Soțul a plecat, iar soția a găsit în debara un cufăr și un bilet. L-a deschis și a început să plângă