Antena Meniu Search
x

Trei căței, blocați sub un podeț lung de 10m, au fost salvați de Vali și Cristi, doi pompieri din Timiș

Trei căței, blocați sub un podeț lung de 10m în localitatea Chișoda, județul Timiș, au fost salvați de doi pompieri. Salvatorii au fost nevoiți să folosească uneltele specifice de descarcerare.

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 22:46

Trei căței au fost salvați, sâmbătă, după ce au rămas blocați sub un podeț lung de aproape 10 metri.  Alarma s-a dat în jurul orei 15:50.

Accesul către animăluțe a fost foarte dificil, însă cei doi salvatori, Vali și Cristi, nu s-au dat bătuți. Folosind chiar uneltele specifice de descarcerare, colegii au scos cei 3 căței vii și nevătămați, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook ISU Timiș. 

Trei căței, salvați la Băilești

Tot azi, pompieri din cadrul Secție de Pompieri Băilești au intervenit pentru salvarea a trei cățeluși căzuți într-o groapă adâncă de aproximativ 2,5 m. Salvatorii au coborât în groapă și au reușit să salveze cățeii. Persoana care a semnalat incidentul la 112 i-a și adoptat pe cei trei puiuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Trei căței, blocați sub un podeț lung de 10m, au fost salvați de Vali și Cristi, doi pompieri din Timiș