Antena Meniu Search
x

Trucurile de frumuseţe pe care trebuie obligatoriu să le aplicaţi după ce treceţi de 40 de ani

În adolescenţă, fetele se machiază cât mai strident, ca să pară mai mature! Însă, odată ajunse la vârsta de 40 de ani, se străduiesc să pară cât mai tinere. Nu este imposibil şi nu e nevoie de intervenţii chirurgicale.

Vezi și

În adolescenţă, fetele se machiază cât mai strident, ca să pară mai mature! Însă, odată ajunse la vârsta de 40 de ani, se străduiesc să pară cât mai tinere. Nu este imposibil şi nu e nevoie de intervenţii chirurgicale. Specialiştii în frumuseţe din Statele Unite au fixat un set de reguli care, dacă sunt respectate, fac adevărate minuni pentru ten. 

Hidratarea este cel mai important pas pentru a evita accentuarea ridurilor la bătrâneţe. Specialiştii le îndeamnă pe femei, prin urmare, să nu uite să îşi hidrateze şi mâinile şi gâtul atunci când folosesc o cremă pentru faţă. Recomandate sunt cremele anti-ageing care trebuie aplicate în fiecare seară înainte de culcare.

Un alt secret pentru a rămână în permanenţă tinere, este celebrul somn de frumuseţe din basme. Specialiştii americani ne recomandă, prin urmare, să nu ne culcăm mai târziu de miezul nopţii şi să dormim 8 ore pe noapte. Un somn sănătos reduce îmbătrânirea prematură a pielii.

Odată cu înaintarea în vârstă părul se deteriorează şi începe să cadă. Din acest motiv este bine să ne îngrijim cu mare atenţie podoaba capilară. Cu uleiuri estenţiale de hidratare. Nici culoarea părului nu trebuie neglijată. Motiv pentru care, specialiştii în frumuseţe ne recomandă să ne vopsim abia după pragul vârstei de 40 de ani, pentru a acoperi primele fire albe.

Un alt secret pentru a rămâne mereu tinere este machiajul. Specialiştii ne recomandă - prin urmare - să ne scoatem în evidenţă ochii, cu ajutorul unui dermatograf şi să înlocuim rujurile cu glossuri. De asemenea, este important să nu renuţăm nicium la blush-ul rozaliul pentru pomeţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Trucurile de frumuseţe pe care trebuie obligatoriu să le aplicaţi după ce treceţi de 40 de ani