Turiştii români şi străini, tot mai atraşi de Delta Dunării
În încercarea de a îmbina utilul cu plăcutul, tot mai mulţi turişti români şi străini ajung în Delta Dunării.
În încercarea de a îmbina utilul cu plăcutul, tot mai mulţi turişti români şi străini ajung în Delta Dunării.
Delta Dunării este locul perfect pentru relaxare, dar şi pentru experienţe culinare de neuitat. Aşa că vă invităm astăzi într-o călătorie culinară în inima Deltei.
O putem numi o altfel de călătorie culinară. Ghidul nostru: chef Marius.
Nu vă convingem doar din vorbe, aşa că chef Marius se apucă îndată de ce ştie să facă mai bine. Pentru început, va pregăti cotletele de berbecuţ.
Alături de carne, chef-ul adaugă un piure de trufe şi neapărat un vin roşu. Urmează peştele.
După ce bibanul stă la cuptor, adaugăm ceapă şi verdeaţă. Atât de simplu se găteşte în Delta Dunării.
Cu asemenea oferte, turismul în Delta Dunării se dezvoltă de la an la an, cu tot cu resorturi.
Pădurea Letea, Sulina- cel mai îndepărtat punct estic al Europei, vechiul Porto Franco, oraşul aventurierilor şi al piraţilor, sunt doar trei dintre locurile pe care nu trebuie să le rataţi în zonă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰