Antena Meniu Search
x

Uimitor! A cumpărat un CUFĂR, însă când l-a deschis a avut ŞOCUL vieţii

O britanică a avut parte de o întâmplare uimitoare, după ce a cumpărat un cufăr care a aparţinut scriitoarei Agatha Christie

O britanică a avut parte de o întâmplare uimitoare, după ce a cumpărat un cufăr care a aparţinut scriitoarei Agatha Christie

Aceasta a găsit mai multe monede din aur şi bijuterii cu diamante. Bijuteriile, o broşă şi un inel, fac parte din zestrea moştenită de Agatha Christie de la mama sa.

Actuala proprietară vrea să le vândă la licitaţie şi ar putea obţine 13.000 de lire sterline pe ele.

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan, (născută Miller; 15 septembrie 1890 – 12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a fost o scriitoare engleză de romane, povestiri scurte și piese de teatru polițiste. A scris și romane de dragoste sub pseudonimul Mary Westmacott, dar acestea sunt mai puțin cunoscute, nebucurandu-se de acelaşi succes la public.

Operele sale, în principal cele ce au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau Miss Jane Marple, au făcut ca Agatha Christie să fie numită „Regina Crimei”, ea fiind considerată ca unul dintre cei mai importanți și inovativi autori ai genului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Uimitor! A cumpărat un CUFĂR, însă când l-a deschis a avut ŞOCUL vieţii