Antena Meniu Search
x

ULTIMA postare de pe Facebook a lui Vadim Tudor: "Hai, Moarte, să bem o cafea"

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul PRM, a murit luni la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat după ce a fost internat, luni dimineaţă, la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, acesta a suferit un infarct şi a fost supus unei intervenţii.

Medicii au încercat să îl resusciteze şi să îl stabilizeze pe Corneliu Vadim Tudor, însă fără rezultat, decesul fiind înregistrat la ora 18.30, potrivit unor surse medicale.

Ca o coincidenţă nefericită, în ultima sa postare de pe Facebook, în urmă cu fix o săptămână, "Tribunul" parcă a prevestit nenorocirea care s-a abătut asupra sa. Acesta a împărtăşit cu prietenii virtuali un poem în care purta un dialog imaginar cu moartea.

Sursa: MEDIAFAX

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » ULTIMA postare de pe Facebook a lui Vadim Tudor: "Hai, Moarte, să bem o cafea"