Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a fost făcut KO de un cangur dintr-o lovitură. Australianul încerca să-și protejeze copiii

Imagini terifiante într-un stat din Australia. Un bărbat a fost pus la pământ de un cangur, dintr-o lovitură.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 29.12.2020, 07:51

Bărbat, pus la pământ de un cangur furios
Bărbat, pus la pământ de un cangur furios - Facebook
  • Un cangur uriaș a pus la pământ un bărbat din Australia.
  • Bărbatul încerca să-și protejeze copiii speriați de apariția animalului.

O singură lovitură, atât i-a trebuit unui cangur să pună la pământ un asutralian care încerca să-și protejeze copiii, în statul australian New South Wales, potrivit The Sun.

Mitchell Robinson a observat marsupialul uriaș în fața casei sale și a încercat să-și apere copiii deja speriați de apariția animalului. Însă, acesta din urmă "a lansat" un atac furibund, lovindu-l pe bărbat cu picioarele și labele superioare.

Australianul a fost pus la pământ, însă nu a fost răni. Bărbatul a povestit pentru presa locală că a încercat să-și protejeze copiii pe care i-a auzit țipând, în curte. Când a ieșit a observat animalul uriaș în fața casei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia a povestit că bărbatuui i-a fost atât de greu să facă față atacului deoarece, în acea perioadă, își revenea după o fractură la mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Un bărbat a fost făcut KO de un cangur dintr-o lovitură. Australianul încerca să-și protejeze copiii