Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un fluture a întrerupt meciul lui Naomi Osaka. Imaginile zilei la Australian Open

Un fluture a întrerupt meciul lui Naomi Osaka la Australian Open. Plâpânda insectă înaripată a furat spectacolul în al doilea set al partidei contra jucătoarei Ons Jabeur, fix în momentul în care Naomi se pregătea să servească.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.02.2021, 15:13

Naomi Osaka i-a încântat pe fanii tenisului cu felul în care a alungat un fluture curios în timpul meciului de tenis de pe John Cain Arena, de vineri dimineață.

Mai întâi, fluturele s-a așezat pe piciorul lui Naomi chiar în timp ce aceasta se pregătea să servească. A fost alungat printr-un gest discret, însă fluturele nu s-a lăsat dus cu una cu două și s-a așezat chiar pe nasul tenismenei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Naomi Osaka, una dintre favoritele turnelui de la Melbourne, s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale Australian Open, vineri dimineață, după ce a trecut rapid de Ons Jabeur (30 WTA), scor 6-3, 6-2.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Un fluture a întrerupt meciul lui Naomi Osaka. Imaginile zilei la Australian Open