Antena Meniu Search
x

Un soldat al armatei din Irak a făcut drifturi cu tancul pe străzile din Bagdad - VIDEO

Un militar din armata irakiană și-a arătat abilitățile de drift pe străzile din Bagdad folosind un tanc.

de Redactia Observator

la 09.11.2021, 21:12

Militarul a făcut drifturi folosind tancul armatei din Irak
Militarul a făcut drifturi folosind tancul armatei din Irak - Captură Video

Un videoclip cuîn care apare un tanc APC învârtindu-se în ceea ce pare a fi un sens giratoriu gol a început să circule luni pe rețelele de socializare, scrie publicaţia RT.

Comandanții soldatului nu au apreciat imaginaţia soldatului şi folosirea de către acesta a echipamentelor militare și au emis o declarație prin care promit să-l pedepsească pe bărbat. S-a deschis o anchetă pentru a stabili dacă acesta și-a încălcat obligațiile în timpul unei desfășurări de securitate.

Drifturi cu echipamentele armatei

Potrivit presei locale, soldatul a făcut parte din întăririle de securitate desfășurate în capitala irakiană în urma unei tentative de asasinat asupra prim-ministrului țării, în care o dronă încărcată cu explozivi a intrat în reședința lui Mustafa al-Kadhimi. De asemenea, personalul de securitate a reușit să doboare încă două drone care încercau să lovească clădirea. Premierul țării a supraviețuit nevătămat atacului, deși mai mulți dintre gardienii săi de corp au suferit răni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Un soldat al armatei din Irak a făcut drifturi cu tancul pe străzile din Bagdad - VIDEO