Antena Meniu Search
x

Vă amintiţi de “Primăriţa MTV“? MESAJUL transmis de cea mai frumoasă femeie primar din România la un an după alegerea sa (FOTO)

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu – fost realizator de emisiuni la postul MTV, a transmis un mesaj pe Facebook la un an de la alegerea sa în această funcţie.

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu – fost realizator de emisiuni la postul MTV, a transmis un mesaj pe Facebook la un an de la alegerea sa în această funcţie.

Tânăra a scris, pe Facebook, că nu i-a fost uşor în toată această perioadă şi că nu este mulţumită încă de activitatea sa, dar că se bucură că oamenii au încredere în ea.

"În 23 iunie se va împlini un an de când am preluat oficial atribuţiile şi responsabilităţile funcţiei de primar al comunei Petriş. În ultimele zile, inevitabil, am căutat să fac o retrospectivă, mai întâi introspectivă, a realizărilor şi a eşecurilor care au marcat acest prim sfert de mandat administrativ.

Nu pot să spun că sunt pe deplin mulţumită de parcursul meu, căci mi-aş fi dorit să pot realiza mult mai multe decât am reuşit până acum. Dar sunt deosebit de recunoscătoare pentru faptul că nu m-am lăsat copleşită ori descurajată de ocazionalele piedici şi poticneli şi că frumoasa comunitate pe care o reprezint îmi acordă în continuare votul de încredere.

Faţă de ei îmi respect singura promisiune electorală, dar mai ales morală, pe care am făcut-o, anume de a face tot ceea ce îmi stă în puţinţă pentru a-i ajuta să îşi construiască o viaţă mai bună, aici, acasă.

Asfaltări, pietruiri, reprofilări, renovări, reabilitări, reparaţii… sunt doar câteva dintre acţiunile administrative, fireşti de altfel, pe care le-am întreprins în 12 luni. Unele activităţi au fost evident vizibile, altele poate au trecut neobservate, dar toate au fost extrem de necesare, în contextul în care comuna noastră era şi este încă deficitară la multe capitole.

Am pornit de la zero, iar acum avem pe rol proiecte de dezvoltare locală depuse spre finanţare, prin diverse programe de fonduri europene şi guvernamentale, în valoare cumulată de peste 12 milioane de EURO. Şi sunt convinsă că ele se vor materializa şi vor transforma comuna noastră.

Este important şi faptul că nu suntem singuri, ci ne bucurăm de o bună relaţie de cooperare cu autorităţile centrale judeţene, cu administraţiile vecine şi cu diversele instituţii publice sau private care îşi desfăşoară activitatea aici. Cu toţi suntem prieteni şi parteneri, ne respectăm şi ne sprijinim reciproc, iar pentru asta le mulţumesc.

Ilteuani, selişteni, petrişeni, corbeşteni, roşieni şi obârşieni, sunt alături de voi şi vă cer un singur lucru: răbdare! Eu am încredere în voi şi îmi doresc ca şi voi să aveţi încredere în mine. Ştiu că este greu, că sunt încă multe probleme care necesită rezolvare, dar vă asigur că ele nu îmi sunt străine şi că lupt, insist şi mă zbat pentru a găsi soluţii", a scris Irina Onescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Vă amintiţi de “Primăriţa MTV“? MESAJUL transmis de cea mai frumoasă femeie primar din România la un an după alegerea sa (FOTO)