Antena Meniu Search
x

"Vai de mine! Nu pot să cred!" Simona Halep și-a scandalizat fanii după ce a ales să meargă îmbrăcată așa în oraş (FOTO)

Simona Halep, care se afla in vacanta la Constanta, a creat controverse în rândul fanilor sai de pe Instagram din cauza unui accesoriu vestimentar.

Simona Halep, care se află in vacanță la Constanța, a creat controverse în rândul fanilor sai de pe Instagram din cauza unui accesoriu vestimentar.

Halep a ieşit în oraş încălţată cu o pereche de papuci roz cu blană, ce par să fie la modă în această vară, si a postat o imagine pe Instagram.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. Mulţi dintre admiratorii Simonei au sustinut ca accesoriul vestimentar este unul "de senzatie", au existat şi fani care au socati de apariţia sportivei.

"Nu pot să cred că ai papuci cu blană", "Vai de mine! Ce ai în picioare!?", "Fără pufoşenii din alea în picioare, te rog!", "Nuuu! Şi tu ai papuci din ăia, Simona?", au fost câteva dintre reacţiile negative pe care fanii le-au lăsat în secţiunea de comentarii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » "Vai de mine! Nu pot să cred!" Simona Halep și-a scandalizat fanii după ce a ales să meargă îmbrăcată așa în oraş (FOTO)