Antena Meniu Search
x

VIDEO | Imagini virale filmate pe terenul unei şcoli din Carolina de Nord. O ursoaică îşi învaţă puiul să folosească toboganul

Imagini mai puţin obişnuite au fost surprinse la un loc de joacă pentru copii, amenajat în curtea unei şcoli din Aheville, Carolina de Nord. O ursoaică a fost filmată în timp ce îşi învăţa puiul cum să folosească toboganul.

De Ovidiu Cojocaru la 23.09.2021, 17:11
Imaginile au fost filmate în curtea unei şcoli primare
Imaginile au fost filmate în curtea unei şcoli primare - Captură Video

Imaginile devenite virale au fost postate pe Facebook de o învăţătoare, relatează New York Post. În clip se poate observa cum mama urs şi puiul acesteia profită de lipsa copiilor din parc şi folosesc fără niciun stres toboganele. În timp ce ursuleţul urcă scările, ursoaica îl aşteaptă în capătul toboganului pentru a-l proteja la cădere. "Îmi place tare mult cum mama coboară repede şi merge în capătul toboganului pentru a-l îmbrăţişa pe cel mic când acesta ajunge jos", a adăugat învăţătoarea în descrierea filmuleţului.

Cei care au vizionat filmuleţul au lăsat sute de comentarii, fiind impresionaţi de imaginile publicate. "Acest lucru mi-a făcut inima să zâmbească", spune o persoană, în timp ce un alt utilizator adaugă: "Ai crede că aceste locuri de joacă au fost construite special pentru ei". Nu este pentru prima dată când urşii invadează terenul şcolii. Învăţătoarea spune că aceştia vin frecvent în campus, ceea ce îi obligă de cele mai multe ori să înconjoare perimetrul pentru siguranţa elevilor. Peste 20.000 de urşi negri se află în acest moment pe teritoriul Carolinei de Nord, conform statisticilor. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » VIDEO | Imagini virale filmate pe terenul unei şcoli din Carolina de Nord. O ursoaică îşi învaţă puiul să folosească toboganul