Antena Meniu Search
x

Zodii rivale. Berbecii nu suportă Fecioarele, iar Vărsătorii îi enervează pe Gemeni. Vezi cu ce nativi nu te vei înţelege niciodată!

Astrele dezvăluie care sunt zodiile care nu se pot înțelege deloc și care nu pot comunica fără să se certe. 

Zodii rivale. Berbecii nu suportă Fecioarele, iar Vărsătorii îî enervează pe Gemeni. Vezi cu ce nativi nu te vei înţelege niciodată! - estisuperba.ro

Astrele dezvăluie care sunt zodiile care nu se pot înțelege deloc și care nu pot comunica fără să se certe. 

Zodia BERBEC nu suportă zodia FECIOARĂ: 

Berbecii sunt persoane loiale, protectoare și îndrăznețe, însă le lipsește empatia și devin ușor agresivi. Nu se înțeleg cu zodia fecioară pentru că este la fel de ambițioasă ca și ei, dar și perfecționistă și timidă. Aceste două zodii nu se pot înțelege pentru că nici una dintre ele nu renunță cu ușurință.

Zodia TAUR nu se înțelege cu zodia TAUR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au un aer de superioritate față de ceilalți și nu suportă când li se spune că nu au dreptate. Ei nu urmează turma, o formează și nu pot exista 2 conducători în aceeași turmă, nu-i așa?

Zodia GEMENI nu se înțelege cu VĂRSĂTORII: 

Gemenii sunt comunicativi, sociabili și deschiși, însă nu se gândesc niciodată la consecințele acțiunilor lor, iar nativii din vărsător nu sunt empatici. Sunt mai de grabă detașați și acest lucru îi enervează la culme de gemeni.

Zodia RAC nu se înțelege cu zodia BALANȚĂ: 

Racii sunt persoane tolerante, sensibile și cinstite, însă se supără destul de ușor. Balanțele trec cu ușurință de la o stare la alta și sunt și ele sensibile, iar 2 persoane sensibile nu se pot înțelege niciodată pentru că orice vorbă poate răni sau deranja.

Zodia LEU nu suportă zodia SĂGETĂTOR: 

Leii sunt maeștri în arta manipulării, sunt narcisiști și ambițioși, iar săgetătorii sunt onești, deloc empatici și nu pot tolera încercările de manipulare ale leilor. Leii, pe de cealaltă parte, nu suportă schimbările bruște de comportament ale săgetătorilor.

Zodia SCORPION nu se înțelege cu zodia CAPRICORN:

Scorpionii sunt mult prea independenți și afectuoși pentru a suporta seriozitatea exagerată și neimplicarea capricornilor. Cele două zodii nu pot forma o echipă de succes pentru că scorpionul vrea să fie mereu pe primul loc, iar capricornul caută motivație în orice.

Zodia PEȘTI nu se înțelege cu zodia PEȘTI: 

Acești nativi sunt mult prea empatici, creativi și intuitivi pentru a suporta alta persoane cu aceleași trăsături. Peștii trăiesc de obicei într=o lume pe care și-o imaginează ei, pe care o creează.

Sursa text şi foto

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Zodii rivale. Berbecii nu suportă Fecioarele, iar Vărsătorii îi enervează pe Gemeni. Vezi cu ce nativi nu te vei înţelege niciodată!