Antena Meniu Search
x

Video Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril de la Te Cunosc de Undeva se înţeleg de minune: "Ne-am cunoscut în culisele Operei Naţionale!"

Una dintre cele mai apreciate echipe de la Te Cunosc de Undeva se pregăteşte pentru cea mai grea transformare de până acum: Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril vor fi protagoniştii unui moment de Bollywood, sâmbătă seară, primul de acest fel pentru ei. 

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 22:46

Vezi și

Cei doi se înţeleg de minune şi spun că au acceptat din start provocarea atunci când au aflat că vor face echipă la show-ul transformărilor: "Semănăm cumva în atitudine, în gândire, este foarte greu să găseşti un partener care să fie la fel de implicat ca tine!", a dezvăluit Anca Ţurcaşiu telespectatorilor Observator, în timpul jurnalului de prânz. Artiştii s-au cunoscut cu puţin timp înainte de a primi propunerea să lucreze împreună. De altfel, au făcut dezvăluiri despre acel moment Oliviei Păunescu şi lui Valentin Butnaru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril de la Te Cunosc de Undeva se înţeleg de minune: "Ne-am cunoscut în culisele Operei Naţionale!"