Antena Meniu Search
x

Video Betty Salam va lansa o piesă şi cu tatăl ei. "Este critic cu mine, dar este singurul om de la care pot lua sfaturi".

Betty Salam va lansa o piesă şi cu tatăl ei, Florin Salam.

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 18:22

Vezi și

CUM A FOST PRIMITĂ PIESA LUI BETTY SALAM?

"Am avut un impact minunat cu această piesă, pe care îl aşteptam, fiindcă mie mi-a plăcut foarte tare această piesă şi am crezut tare mult în ea. Nu sunt dezamăgită că am scăzut pe locul 10 pentru că are deja două săptămâni de la lansare. E ok unde suntem. E greu să ajungi chiar şi pe locul 10 în Trending. Noi am fost şi pe 2 şi pe 3 şi pe 1 la Populare şi peste tot." 

CUM AJUNGE O PIESĂ ÎN TRENDING?

"Cred că este vorba despre foarte multă muncă la mijloc. Nu trebuie să te grăbeşti atunci când îţi alegi o piesă, să te gândeşti foarte bine ce gen de muzică vrei să abordezi şi cam cum vrei să arate videoclipul. Să se audă piesa respectivă pe care tu o alegi, pentru că asta contează foarte mult."

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND O PIESĂ NU ESTE GATA ATUNCI CÂND ÎŢI DOREŞTI?

"S-a întâmplat fix cu piesa asta "Dacă cerul ar cădea". Este filmată de acum două luni şi jumătate şi am aşteptat mult, deoarece nu am ştiut în ce zi să-l lansăm să fie ok.

Contează foarte mult piesa. Dacă e piesa bună, poţi să lansezi oricând vrei tu." 

CUM E BETTY SALAM LA FILMĂRI?

"Sunt perfecţionistă, recunosc. Lăsând modestia la o parte, sunt perfecţionistă. Ajung la momentul potrivit, nu întârzii, de multe ori. Dar ca să lucrezi cu mine nu cred că este foarte uşor, pentru că eu am fixurile mele. De exemplu, în fiecare videoclip pe care l-aţi văzut până acum eu mă descalţ. Am o perioadă în care nu suport tocurile. Le zic: mă filmezi aşa, nu mă lua aşa. Adică nu e chiar atât de uşor. Stilistul s-a obişnuit cu mine."

BETTY SALAM VA LANSA O PIESĂ CU TATĂL EI. "ESTE SINGURUL OM DE LA CARE POT LUA SFATURI" 

"Pe tatăl meu îl conving doar atunci când este vorba de un proiect frumos. Pentru că nu se bagă în orice. Au fost piese foarte bune de la anumiţi producători, dar el n-a simţit piesa respectivă şi n-a mai făcut acel proiect. Când el se simte bine pe o piesă şi îi place, atunci da, se implică. Şi îl prind atunci când e liber. Şi eu, şi el. Oarecum când vine vorba de filmări, muzică, ne facem timp."

"Am început să cântăm împreună acum. Oamenii ne sună să mergem împreună. Este critic cu mine, dar eu îmi doresc să fie aşa. Când vine vorba de muzică, el este singurul om de la care pot lua sfaturi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Betty Salam va lansa o piesă şi cu tatăl ei. "Este critic cu mine, dar este singurul om de la care pot lua sfaturi".